Lingerie

Wij werken graag met de volgende merken: PrimaDonna, PrimaDonna Twist, MarieJo, MarieJo L’Aventure,  Chantelle, Passionata, Felina, Conturelle, Mey, Triumph, Lingadore en Nina von C. We hebben enorm veel keus in zowel mode-kleuren als basiskleuren, voorgevormde bh’s of een gewone beugelbh, maar ook zonder beugel is er het een en ander. En hebben we iets niet op voorraad, schroom dan niet, we bestellen graag voor je.

Badmode

Bikini’s, badpakken, tankini’s en strandaccessoires hebben wij van Cyell, Sunflair, Olympia, PrimaDonna, MarieJo, Fantasie, Freya en Lentiggini. Al vanaf januari komt er steeds druppelsgewijs badkleding binnen, dus wacht nooit te lang!

Nachtmode

Nachtmode hebben wij voor jong tot oud van Schiesser, Ringella, en Triumph. Altijd volop keus, ook voor de mannen.

Sport beha's

Voor een goede stevige sportbh ben je bij ons aan het goede adres. Anita, Triumph, Shock Absorber en natuurlijk PrimaDonna.

Shapewear

Of je nu een jurkje, hemdje, broekje met of zonder pijpjes wilt, wij hebben een redelijk uitgebreide collectie shapewear.

Beenmode

Fantasiepanty’s, zomerpanty’s, dikke panty’s of een mooie dunne kous? Oroblu heeft het allemaal. En dat verkopen wij het hele jaar door.

Heren

Voor onze mannen verkopen wij pyjama’s, shortama’s en een flink assortiment ondergoed.

Zwangerschapscollectie

Bij ons kan je terecht voor een meegroeibh, zwangerschapsslips, een ondersteunende band of een voedingsbh.