Izette Lingerie

Welkom bij Izette Lingerie, de persoonlijke lingeriewinkel met voor elk wat wils in Nunspeet. Hoe kwam deze winkel tot stand, wat ging er aan vooraf? En wat maakt Izette Lingerie de lingeriewinkel die net iets meer biedt dan menig ander?

Izette is de eigenaresse van de zaak, met een achtergrond waar haar visie voor de winkel uit ontstaan is. Met drie jaar de opleiding Mode en Kleding achter de rug, ging zij naar de Textielschool in Enschede om zichzelf verder te specialiseren. Na het opdoen van waardevolle kennis en ervaring opende ze op 31 augustus 1989 de deuren van haar eigen lingeriezaak: Izette Lingerie.

Met de kennis van beide opleidingen in het achterhoofd heeft Izette de winkel laten opbloeien tot bekende naam in de omgeving. Met hartverwarmende reacties van haar alsmaar groeiende vaste klantenkring wist ze dat de winkel (en het aanbod) eigenlijk moest meegroeien met de vraag en naamsbekendheid.

Na 17 jaar aan de Brinkersweg 1 was het daarom tijd om uit te breiden. In april 2006 verhuisde Izette Lingerie naar de Stationslaan; groter, nieuwer, met ruimte voor een bredere collectie, zoals bijvoorbeeld leuke badkleding. Sindsdien zitten wij op deze locatie en zijn wij de eerste keus voor iedereen die op zoek is naar mooie, passende lingerie. Samen met medewerksters Jeannette en Leonie verwelkomt en adviseert Izette meerdere generaties aan BH draagsters, van jong tot oud.

Wat zij vaak merkten was dat veel dames het kopen van een BH toch vaak zo lang mogelijk uitstellen. Over het algemeen vinden deze dames het maar gedoe, of hebben ze slechte ervaringen opgedaan bij het vinden van een passende maat. Net iets te groot, net iets te klein, of met onhandige sluitingen die gaan irriteren. Izette Lingerie wil bewijzen dat het ook anders kan: Met de mode- en textielkennis van Izette weet u zeker dat u niet alleen een BH vindt die modieus en aantrekkelijk oogt, maar ook perfect bij uw unieke vorm past.

De medewerksters bij Izette Lingerie kennen de collectie en kunnen goed inschatten welk type BH het beste past bij uw wensen. Ze meten vakkundig de maat (80% van de BH draagsters koopt namelijk de verkeerde maat!) en zorgen zo voor een perfecte match. Zodoende gaat het kopen van een BH veel makkelijker en sneller! Dan wordt het lingerie shoppen een verwenmomentje voor jezelf; want een goede BH biedt zoveel meer dan alleen ondersteuning!

Onze Lingerie Collectie

De collectie van Izette Lingerie is altijd up to date en zo compleet mogelijk; van basisondergoed (hemdjes, slips, basis bh’s) tot verleidelijke lingerie (in de cupmaten A t/m I), maar ook panty’s zijn goed vertegenwoordigd (effen en fantasie), kinderondergoed, dames- en herennachtkleding, positieondergoed, herenondergoed, badkleding, compleet met rokjes, pareo’s, jurkjes enz.

Natuurlijk bent u bij Izette Lingerie altijd verzekerd van een uitstekende prijs-opbouw. Kortom, bij Izette Lingerie is er lingerie van alle soorten en maten beschikbaar voor de meest uiteenlopende mensen en wensen! Kom bij ons op bezoek, of bekijk eerst onze collectie online; wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen op de Stationslaan 10H!

DE BH IS TENSLOTTE JE BESTE BOEZEMVRIENDIN!

Medewerkers

Izette

Eigenaresse

Jeannette

Medewerker

Anneke

Medewerker